Гібридна технологія DM п’ятого покоління, яку офіційно запустили 28 травня, відкрили «Другу еру» у споживанні палива. Про це розповів Чжан Чжо, генеральний менеджер відділу продажів BYD Auto Ocean Network, який додав, що витрата палива нових моделей, оснащених гібридною технологією DM п’ятого покоління, становитиме лише 2-3 літри на 100 кілометрів пробігу.

Раніше повідомлялося, що BYD запустить гібридну технологію DM (Dual Mode) п’ятого покоління, яка забезпечить автомобілям запас ходу до 2000 км при повному баку палива та повному зарядженні акумулятора, пише Portaltele.

На початку тижня на виробничому підприємстві BYD у Сіані, провінція Шеньсі, на північному заході Китаю, було відкрито пам’ятник першому у світі гібридному автомобілю з модулем, що підключається. При анонсі пам’ятника компанія згадала про свої плани створення гібридної технології наступного покоління.

Лу Тіан, генеральний менеджер BYD із продажу лінійки Dynasty, повідомив, що Qin L, який надійде у продаж 28 травня, стане першим гібридним седаном, оснащеним системою DM п’ятого покоління від BYD.