Японська Toyota хоче повернути у виробництво доступну модель для молоді, яка мала б спортивний характер і яскравий дизайн. Декілька років тому цю машину показали публіці, але тільки тепер серйозно заговорили про виробництво, пише oboz.ua.

Про це стало відомо BestCarWeb. Від компанії раніше вже неодноразово надходила інформація про те, що почалися випробування нової спортивної моделі початкового рівня або хоча б хтось у керівництві має намір ініціювати процес розробки.

Очевидно, що нова Toyota S-FR (попередня назва) не розглядається на даний момент як електромобіль. Але суворі екологічні норми потребують певної електрифікації. Тому машину можуть випустити на ринок із гібридною силовою установкою.

Хоча на даний момент відомо про 1,3-літровий двигун потужністю 150 к.с. у складі задньопривідної трансмісії. Орієнтовна ціна Toyota S-FR – трохи більше ніж 20 000 доларів.

Також не варто відмовлятися від потужнішого варіанту в рамках лінійки Gazoo Racing (Toyota GR). Якщо, звичайно, базову модель не вирішать спочатку пропонувати під цим бейджем.