Канадським поліцейським під час їхньої операції вдалося виявити дуже цікаву знахідку. В одному зі скромних сільських гаражів вони помітили раритетні авто, які раніше були викрадені, на суму, що перевищує 3 млн доларів. Інформація про цю знахідку була опублікована на офіційній Facebook-сторінці поліції провінції Онтаріо. Про це пише «Автотема» із посиланням на видання «Фокус».

Поліцейські розслідували справу про викрадення цінних раритетних автомобілів. В ході цього було виявлено, що у злочинців є прихований гараж у невеликому місті Стірлінг. Отримавши дозвіл від суду, слідчі організували рейд і виявили там колекцію з 16 колекційних автівок.

Серед викрадених транспортних засобів найбільше було вінтажних автомобілів Ford V8 1930-х років випуску — аж 8 штук, включаючи декілька модифікованих хот-родів з підвищеною потужністю. Крім того, на знімках видно три спортивні авто Chevrolet Corvette першої серії, легендарний Ford Thunderbird, Dodge Charger та декілька ретро пікапів від Ford і Chevrolet. Всі автомобілі знаходились у відмінному стані та не мали видимих пошкоджень.

У результаті операції було затримано двох осіб з кримінальним минулим. Ними виявилися громадяни Канади — Роберт Бредшоу та Гарі Леблан. Їм були висунуті обвинувачення у крадіжці автомобілів, фальсифікації документів, шахрайстві та погрозах.