Японці ще з початку історії автомобілебудування славилися своїми надійними, високотехнологічними та якісними авто. Так і зараз — вони не лише відповідають сучасним стандартам екологічної безпеки, але і є високоефективними та точно вартують своїх грошей.

Фахівці з finance.yahoo визначили п’ятірку кращих із них. Ці моделі відображають справжній дух японської автомайстерності та інженерного мистецтва, пише «Телеграф».

ТОП-5 кращих гібридів у світі

  • 2024 Toyota Prius

Автомобіль за ціною від 29 045 доларів США Prius пропонує виняткову економію палива, елегантний дизайн, комфортний салон і хороше прискорення. Автомобіль настільки надійний, що може проїжджати до 350 тисяч кілометрів і більше без серйозних проблем.

  • Toyota Camry Hybrid

Найновіший автомобіль марки ще не вийшов у світ, але це відомий та надійний гібрид, який цінують за економію пального та комфортний салон. Седан дуже практичний і точно вартує своїх грошей.

  • Honda Insight 2022 року

Автомобіль за ціною від 26 855 доларів може похвалитися хорошою паливною економічністю та практичним дизайном. Він має чудову керованість і підвіску для плавної їзди.

  • Honda Accord Hybrid 2024

Ще один доступний варіант, відомий економією палива, плавним водінням і низькими витратами на обслуговування. Ця модель поєднує в собі практичність, зручність у керуванні класичної Honda Accord та переваги гібридних технологій.

  • Lexus ES Hybrid 2024

Цей автомобіль трішки дорожчий за своїх конкурентів (ціни стартують від 43 тисяч доларів), та він вирізняється високотехнологічністю як з технічної точки зору, так і в салоні, стильним екстер’єром та інтер’єром, низькою витратою палива. У деяких моделях є навіть повний привід.