Слідом за США, Японією, Китаєм і Європою потенційний бестселер дістався Австралії і знайшов чим здивувати.

Toyota і так просуває новий Land Cruiser Prado з двома варіантами зовнішності, а тепер запропонована ще одна альтернатива – спецверсія Kakadu з хромованою решіткою радіатора в дусі попереднього Prado 150! Ця комплектація стане ексклюзивом для Австралії, пише Avtosota.

Оригінальне “обличчя” – не єдина особливість Kakadu. Практично всі елементи обважування пофарбовані в колір кузова, додані широкі підніжки і 20-дюймові диски, а стандартне оснащення дуже багате. Наприклад, не доведеться доплачувати за аудіосистему JBL, проекційний екран, шкіряний салон, панорамний люк, задні крісла з вентиляцією і підігрівом.

Салон Land Cruiser Prado Kakadu може бути тільки семимісним, а звичний дворядний салон – прерогатива базової версії GX і позашляхової збірки Altitude. У будь-якому разі начинка однакова: під капотом помірно-гібридна система на основі 2,8-літрового бітурбодизеля (204 сили, 500 Нм). Тяга передається через 8-ступінчастий автомат, є постійний повний привід.

Особливості комплектації Kakadu – адаптивна регульована підвіска і задній самоблокувальний диференціал, а також розширені позашляхові режими. Ціна топ-версії – 100 тисяч австралійських доларів (66 тисяч доларів США), що зовсім трохи не дотягує до базового Land Cruiser 300 (від 108,5 тисячі австралійських доларів або 72 тисяч доларів США).