Продаж автомобілів марки Chevrolet в Україні відбувається з певними перервами. Зокрема, після паузи, у літній період 2021 року, було відновлено продаж цієї марки. Однак у зв’язку з повномасштабним вторгненням Росії продажі знову були призупинені. Нині Chevrolet повернувся на авторинок України, хоча асортимент моделей зменшився, пише «Автотема».

На сьогодні в Україні можна придбати лише дві моделі Chevrolet: Cobalt і Monza. Найбільш доступною є модель Cobalt. Вартість цього седана стартує від 636 500 гривень, тоді як у 2021 році його базова версія коштувала від 314 000 гривень.

Зараз в Україні не продаються більш економічні моделі Chevrolet, які були доступні до початку широкомасштабного вторгнення. Раніше на українському ринку можна було придбати хетчбек Chevrolet Spark та седан Chevrolet Nexia, які у 2021 році коштували від 297 000 та 311 000 гривень відповідно. Їхня відсутність на ринку, можливо, пов’язана з проблемами у ланцюзі поставок.

Зазначимо, що Chevrolet продавав в Україні автомобілі, що вироблялися в Узбекистані. Незважаючи на відсутність Spark та Nexia, на український ринок надійшов новий компактний седан Chevrolet Monza, який пропонується за ціною від 810 тисяч гривень.

Також варто згадати про седан Chevrolet Cobalt, який в Україні можна купити за ціною від 636 500 гривень. Він оснащений 1,5-літровим бензиновим двигуном з потужністю 106 к. с. та 141 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з 5-ступінчастою “механікою” або 6-ступінчастою АКПП. Важливо підкреслити, що Cobalt є одним з найбільш доступних варіантів на ринку з автоматичною коробкою передач.

Стандартна комплектація Cobalt включає: денні ходові вогні, протитуманні фари спереду та ззаду, систему гальмування з ABS, подушки безпеки для водія та переднього пасажира, блокування керма, захист двигуна, дисплей для водія, хромовану ручку ручного гальма, обігрівач без кондиціонера, кермо, яке має регулювання по висоті, аудіосистему з радіо, MP3, USB, AUX, Bluetooth, USB-порт та інші опції.