Компактний міський електрокросовер Hyundai Inster незабаром з’явиться на ринку. Офіційна презентація новинки заплановано на 27 червня під час автомобільного шоу у Пусані, що у Південній Кореї. На сайті Hyundai вже показали перші зображення цієї автівки, інформує «Автотема».

На опублікованих тизерах видно, що Inster зберіг форму свого попередника, бензинового Casper, але відрізняється певними характерними рисами, такими як світлодіодна піксельна оптика та спеціальна панель, яка приховує зарядний порт, замість традиційної решітки радіатора.

Інтер’єр нового електричного автомобіля Hyundai Inster залишається невідомим, але очікується, що він буде оснащений цифровою панеллю та сенсорним екраном діагоналлю 8 дюймів.

Цей електромобіль має довжину всього 3,6 метра. Виробник обіцяє дальність пробігу до 355 кілометрів на одному заряді. Всі інші характеристики кросовера тримають у таємниці.

Також відомо, що базова ціна Hyundai Inster на європейському ринку стартуватиме від 22 000 євро, що робить його прямим конкурентом трохи більших моделей Citroen e-C3 та Dacia Spring. Виробництво цього автомобіля для Європи буде налагоджено в Чехії, де вже виготовляють кросовер Hyundai Kona.