На аукціоні Bring a Trailer у Сполучених Штатах з’явився лот, який сильно привертає увагу — рідкісний суперкар Saleen S7 Twin-Turbo, випущений у 2005 році із пакетом Competition Package. Цей автомобіль є одним із двох існуючих екземплярів. Колись він вважався одним з найшвидших суперкарів на планеті, як зазначено на сайті аукціону. Про це пише «Автотема».

Компанія Saleen, яка здобула славу завдяки тюнінгу Ford Mustang, на початку 2000-х розширила горизонти своєї діяльності, почавши виробництво власних суперкарів, що стало новим витком у їхній історії.

Автомобіль Saleen S7 складався вручну в обмежених кількостях. А варіант Twin-Turbo Competition Package є справжнім колекційним експонатом. Він оснащений потужним 7,0-літровим V8 двигуном на 1000 к. с. з парою турбін, розробленим на базі Ford. Завдяки 6-ступінчастій механічній коробці передач він розганяється до 100 км/год всього за 2,8 секунди, а його максимальна швидкість становить 400 км/год.

Даний суперкар Saleen S7 Twin-Turbo має лише 1770 км пробігу за 19 років. Він перебуває в ідеальному стані та не потребує реставрації. Нещодавно в ньому замінили акумулятор, свічки запалення та паливний насос.

Кузов автомобіля виготовлений з карбону, а його оснащення включає кондиціонер, сенсорний дисплей та аудіосистему Kenwood.