Концерн Stellantis останнім часом почав активно оновлювати модельний ряд марки Jeep. Американський виробник вже представив кілька позашляховиків, які оснащуються або гібридами, або електромоторами. Тепер на черзі новий Jeep Renegade 2025 року. Ця модель також буде електричним позашляховиком. Але, судячи з чуток, вона стане найдешевшим автомобілем свого класу, пише Wheel News.

На користь цього свідчить заява глави американської компанії. Він повідомив, що новий Renegade замінить однойменний позашляховик, який оснащується ДВЗ. При цьому даний автомобіль коштуватиме дешевше за 25 тисяч доларів. На даний момент у США чи Європі немає електричних позашляховиків, які продаються за порівнянною ціною. Навіть китайські виробники у цьому сегменті пропонують кросовери.

Однак до виходу електричного Renegade залишилося багато часу. Відповідно до інформації, що надходить, позашляховик дебютує не раніше 2027 року. До цього компанія Jeep може випустити Renegade, що оснащується гібридною установкою. Її характеристики поки що не розкриваються, але такий варіант позашляховика буде ближчим до компактних кросоверів.

Анонс Jeep Renegade

За попередніми даними, електричний позашляховик може отримати акумулятор на 44 кВт*год, що забезпечує запас ходу 320 кілометрів. Також автомобіль оснастять єдиним електродвигуном, який розмістять попереду. Його максимальна віддача досягне 111 к.с.