У сучасному світі вибір вживаного автомобіля стає все більш актуальним для багатьох автолюбителів. Особлива увага при цьому приділяється надійності та вартості. Експерт з автомобілів, відомий на платформі TikTok під ніком rudycars2, поділився своїми рекомендаціями щодо трьох уживаних автомобілів, які варто розглянути у 2024 році. Про це пише mashyna.com.ua.

Lexus IS300 (2017)
Перше місце в списку посідає спортивний седан Lexus IS300. Модель 2017 року виділяється плавністю ходу і тихою кабіною. За словами експерта @rudycars2, Lexus IS300 має надійний V6 двигун і спортивний характер, що робить його чудовим варіантом для покупки.

Toyota Camry (2021)
Наступним у списку йде Toyota Camry 2021 року. Цю модель було обрано завдяки своїй паливній економічності, просторому салону і плавності ходу. На думку експерта, Camry 2021 року є чудовим вибором для вживаного автомобіля.

Honda Civic (2019)
Останнім у списку є Honda Civic 2019 року. Ця модель зарекомендувала себе як надійний автомобіль із високою вартістю під час перепродажу. Експерт зазначив, що Honda Civic може проїхати сотні тисяч кілометрів без серйозних проблем.