В Харкові був помічений новий Porsche Cayenne у преміальній комплектації Turbo GT. Вартість такого автомобіля на українському ринку стартує з 10,8 мільйона гривень. Фото були розміщені на Instagram-сторінці kharkiv_cars. Про це пише «Автотема».

Porsche Cayenne Turbo GT — це потужний кросовер, який пропонує вражаючі характеристики завдяки своєму 4,0-літровому двигуну V8 з подвійним турбонаддувом, що виробляє 660 к. с. та 850 Нм крутного моменту. Його титанова вихлопна система додає автомобілю особливого звучання. Машина може розганятися до 100 км/год всього за 3,3 секунди та досягати максимальної швидкості 305 км/год, що робить її найшвидшим кросовером у модельному ряду Porsche.

Спеціально для цієї спортивної моделі було оптимізовано підвіску. Кросовер обладнаний пневмопідвіскою, активними стабілізаторами поперечної стійкості та керованими задніми колесами. Для забезпечення хорошого гальмування при такій потужності використовуються карбон-керамічні гальмівні диски з розмірами 440 мм на передніх та 410 мм на задніх колесах.

Turbo GT пропонується виключно у купеподібному варіанті кузова. Його можна впізнати по унікальних 22-дюймових колесних дисках, розширеному задньому спойлеру та дифузору з великими вихлопними “соплами”. В інтер’єрі автомобіля з’явилися спортивні сидіння, а оббивка отримала додаткові елементи з алькантари.