На торговому майданчику Bring A Trailer відбувся аукціон, у рамках якого продали дизельний Mercedes-Benz E-Class у кузові W124. Можливо, торги залишилися б непоміченими, якби не вартість авто 1995 року випуску. Про це пише autocentre.ua.

За майже 30-річний дизельний седан із пробігом 8400 миль (близько 13 500 км) виклали колосальні 101 тисячу доларів. За таку суму можна придбати абсолютно новий E-Class із повним набором опцій. Згідно з лістингом, проданий автомобіль знаходиться у відмінному стані і жодного разу не був в аваріях. До того ж, він знаходиться в повністю оригінальному стані.

Під капотом цього Mercedes-Benz W124 встановлений атмосферний 3,0-літровий двигун потужністю 136 к.с. і 210 Нм крутного моменту. Він працює у парі з чотириступінчастим автоматом та системою заднього приводу. 15-дюймові легкосплавні диски Alamak седана взуті в оригінальні шини Pirelli.

Салон оббитий тканиною Creme Beige MB-Tex з дерев’яною обробкою на панелі приладів, дверних панелях і центральної консолі. Внутрішнє оснащення включає люк з електроприводом, касетну стереосистему, автоматичний клімат-контроль, електричні склопідйомники та круїз-контроль.