В інтернет попали фото Nissan Qashqai у виконанні Glory. Компактний кросовер пройде оновлення у другому півріччі і буде продаватися за ціною від $17 500. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на сайт Autohome.

Кросовер Nissan Qashqai Glory – це дещо змінена модель попереднього, другого, покоління. Не всі знають, що вона досі випускається в Китаї на підприємстві Dongfeng-Nissan, хоча в цій країні також продається і новий Nissan Qashqai третьої генерації.

Оновлений Nissan Qashqai Glory отримав інакшу передню частину в новому фірменому стилі та став схожим на кросовер Nissan Kicks другого покоління. У нього широка решітка радіатора та тоненькі світлодіодні фари. Ззаду дещо оновили ліхтарі.

Змінений дизайн збільшив довжину Nissan Qashqai Glory до 4406 мм при незмінній колісній базі в 2646 мм. Салон авто не показали.

Новий Nissan Qashqai Glory пропонуватимуть зі знайомою 2,0-літровою четвіркою, проте її потужність збільшена до 151 к. с. У парі з нею працює варіатор, а привід у такого кросовера може бути лише переднім. Середня витрата пального становить 6,7 л/100 км.