Компанія BYD в останні місяці активно оновлює недорогі гібридні моделі. Причому вона суттєво покращує їхні технічні характеристики завдяки нещодавно розробленій трансмісії. Наразі китайська компанія готує до виходу на домашній ринок оновленого BYD Seal 07 2025 року. Це недорогий седан, який після модернізації став споживати менше пального, пише Wheel News.

У Мережі з’явилися технічні характеристики цієї моделі. Згідно з опублікованим документом, автомобіль вийде з двома різними акумуляторами, які забезпечать запас ходу на електротязі в 55 і 100 кілометрів відповідно. Заявлена середня витрата палива варіюється між 4,2 і 4,7 літра залежно від модифікації.

Компанія BYD в останні місяці активно оновлює недорогі гібридні моделі. Причому вона суттєво покращує їхні технічні характеристики завдяки нещодавно розробленій трансмісії.

Відомо, що під капотом седана розмістять 1,5-літровий двигун без турбонаддуву, максимальна потужність якого становить 101 к.с. Разом з ним йде один електроагрегат, що видає не більше 218 к.с. Також на ринок вийде версія з тим самим ДВЗ, потужність якого за рахунок турбіни збільшена до 156 к.с. З цим мотором запропонують електродвигун, що розвиває до 272 к.с. Довжина новинки становить 4980 мм, ширина – 1890 мм, висота – 1495 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2900 мм.

Компанія BYD поки що не розкриває опції, які запропонує з Seal 07. Ймовірно, автомобіль отримає стандартне для свого класу обладнання: зміни обмежаться лише технічною частиною.