Нещодавно європейські ЗМІ опублікували інформацію про швидкий дебют нового електричного крос-хетча Hyundai Inster 2025 року. Автомобіль буде глобальною моделлю. Тобто його продаватимуть щонайменше в Європі. При цьому на батьківщині Inster, як очікується, вийде у вигляді Casper Electric. Повідомляється, що корейська новинка стане найдешевшим електрокаром серед тих, що випускає Hyundai, пише Wheel News.

Виробник опублікував черговий тизер своєї моделі. Як і минулого разу, нове зображення лише частково розкриває особливості автомобіля. Автомобіль отримає оригінальну піксельну оптику. У нього буде міцний кузов з рівними панелями і досить різкими переходами між деталями. При цьому корейська новинка вийде компактною.

Довжина цієї моделі не перевищить чотирьох метрів, а колісна база досягне 2,4 метра. Очікується, що автомобіль оснастять одним електромотором, максимальна віддача якого не розкривається. З чуток, запас ходу у новинки не перевищить 355 кілометрів. Найімовірніше, крос-хетч отримає тільки базові опції. Зокрема, його мають оснастити компактним сенсорним екраном, кондиціонером і електричним стоянковим гальмом.

Вартість корейської моделі також поки що не оголошено. Її офіційна презентація намічена на 27 червня. Вона відбудеться в рамках автосалону, який відкриється в Південній Кореї. Ймовірно, на ринок автомобіль вийде через кілька місяців після офіційної презентації.