У рамках нової маркетингової кампанії компанія Ford опублікувала перші зображення нового електричного купеподібного кросовера який, напевно, відродить назву Capri. Про це пише видання AutoGeek.

Кампанія під назвою Comeback Cars, розміщена в кількох друкованих виданнях, закликає читачів надіслати автовиробнику фразу “ПОВЕРНЕННЯ” через WhatsApp. Таким чином бот починає автоматичну розмову та надсилає одне з двох зображень нового авто – фари, або задні ліхтарі.

Autocar раніше повідомляв, що новий автомобіль від Ford буде називатися Capri, що підтверджується кількома посиланнями на модель в рекламі Comeback Cars. Напис “автомобілі, які ви завжди собі обіцяли” – це “пасхалка” до кампанії оригінального Capri, а цифри “1969” і “1986” у новій рекламі вказують на дати початку та закінчення виробництва класичної моделі.

Дивно, але бот у WhatsApp цитує висловлювання колишнього форварда “Манчестер Юнайтед” Еріка Кантони в 1995 році після того, як він виграв апеляцію проти двотижневого ув’язнення за удар ногою в груди образливого футбольного вболівальника.

Там говорилося, що “Чайки слідують за траулером тому, що вони думають, що сардини будуть викинуті в море. Тепер викиньте ці зображення в онлайн-море та дізнайтеся, хто стежить за вами”. Зв’язок між відомою цитатою та автомобілем ще належить з’ясувати.

Ford нещодавно підтвердив, що Capri буде представлено найближчим часом, і нова модель була помічена під час тестування на дорогах загального користування. Він буде “родичем” аналогом нового Explorer, створеного на платформі Volkswagen MEB.