Британські експерти назвали найкращі повнопривідні кросовери та позашляховики з пробігом, які можна купити у 2024 році. Всі ці моделі мають безліч плюсів.

На сайті What Car? опублікували рейтинг найкращих повнопривідних авто, інформує видання novyny.pro.

Особливості автомобілів з повним приводом

Автомобілі з повним приводом мають безліч переваг над передньопривідними та задньопривідними моделями. Їх особливість полягає в тому, що крутний момент передається на всі колеса.

Повнопривідні автомобілі мають більше зчеплення з дорогою. Також ці моделі справляються з бездоріжжям краще за інші авто.

Найчастіше систему повного приводу отримують кросовери та позашляховики. Проте її можна зустріти й на інших легкових автомобілях.

Головним недоліком повнопривідних автомобілів є велика вага. Аналогічні моделі з переднім або заднім приводом важитимуть значно легше.

Найкращі повнопривідні автомобілі з пробігом

Експерти протестували десятки автомобілів з пробігом. Серед них більшу частину склали кросовери та позашляховики.

До рейтингу увійшли 10 моделей, які експерти рекомендують до покупки у 2024 році. Ці автомобілі перевершують усіх своїх конкурентів.

ТОП-10 найкращих повнопривідних автомобілів з пробігом:

  1. Audi Q7;
  2. BMW X3;
  3. Volvo XC90;
  4. Skoda Karoq;
  5. BMW X1;
  6. Audi Q5;
  7. Toyota Land Cruiser;
  8. SEAT Ateca;
  9. Dacia Duster;
  10. Suzuki Jimny.

Audi Q7 пропонується з кількома потужними двигунами на вибір. Також цей кросовер вирізняється комфортною підвіскою та високою якістю складання.

Друге місце в рейтингу дісталося компактному кросоверу BMW X3. Цей автомобіль можна купити за вигідною ціною на вторинному ринку.

BMW X3.

BMW X3 вирізняється спортивною керованістю та оснащується потужними двигунами. Також у цього кросовера одна з найкращих інформаційно-розважальних систем у своєму класі.

Трійку лідерів замикає Volvo XC90. Це флагманський кросовер шведського бренду.

Volvo XC90.

Volvo XC90 має розкішний інтер’єр і багате оснащення. Крім цього кросовер пропонує високий рівень практичності та безпечніший за конкурентів.