Новий Dacia Duster третього покоління, який є доступним кросовером від Renault, вже з’явився на ринку, привертаючи увагу численних покупців. Перші довгоочікувані автомобілі вже почали надходити до їхніх власників. Про це пише mauto.com.ua.


Один з щасливчиків, який вже встиг отримати новий Duster, поділився знімками свого автомобіля у Facebook, зазначивши, що очікування доставки тривало близько трьох місяців. Наразі ця модель вже доступна для придбання на європейському ринку.

Як і очікувалося, новий Duster 2024 року демонструє сучасний та стильний дизайн не лише на промо-фотографіях, але й у реальності. Українські автолюбителі матимуть змогу оцінити автомобіль особисто вже незабаром – очікується, що третє покоління Renault Duster з’явиться на ринку України у 2025 році.

Технічне оснащення третього покоління Dacia Duster вийшло дуже гідним: електронна панель приладів, мультимедійна система з 10-дюймовим сенсорним екраном та вбудованою навігацією, підтримка Apple CarPlay та Android Auto, система круїз-контролю, парктронік, шість подушок безпеки, система безключового доступу, клімат-контроль, камера заднього виду, бездротовий зарядний пристрій для смартфонів та аудіосистема з шістьма динаміками.

Варіанти двигунів для Duster 2024 року:

  • бензиновий турбодвигун об’ємом 1 літр (100 к. с.);
  • бензиновий турбогібрид об’ємом 1,2 літра (130 к. с.);
  • бензиновий турбогібрид об’ємом 1,6 літра (140 к. с.).

Стартова ціна Dacia Duster 2024 року становить від 19 290 євро.