У Києві сфотографували седан-купе BMW 8 Series Gran Coupe у надзвичайно рідкісній версії від Alpina. Вартість такого авто стартує зі 190 000 доларів. Його світлини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, повідомляє «Фокус».

Alpina B8 Gran Coupe (саме так називається спорткар) створили на базі чотиридверної «вісімки» BMW 850i Gran Coupe. Основу увагу приділили двигуну: потужність 4,4-літрового V8 твін-турбо збільшили з 530 до 621 к. с., а крутний момент – з 750 до 800 Н∙м.

Седан BMW Alpina B8 Gran Coupe здатен розігнатися до 100 км/год за 3,4 с, а максимальна швидкість становить 324 км/год. Тобто, авто навіть швидше за BMW M8. Також спеціалісти Alpina доопрацювали ходову авто.

Відрізнити Alpina B8 від BMW 8 Series Gran Coupe можна за скромним обвісом, загостреним заднім спойлером та 21-дюймовими дисками фірмового дизайну. За бажання боковини можна прикрасити графікою Alpina.

Салон BMW Alpina B8 Gran Coupe вирізняється ексклюзивним оздобленням та декором. Крім того, встановлені спортивні сидіння.