Кросовер Nissan Juke 2025 року не так давно отримав оновлення. І щоб стати лідером сегмента B-SUV, вигравши конкуренцію у Peugeot 2008 і Renault Captur, японський бренд вирішив знизити вартість паркетника. Тепер автомобіль пропонується з істотною знижкою, що становить 4758 євро (більше 200 000 гривень за актуальним курсом). Збірка машини здійснюється в Європі, зокрема, в Англії.

На європейському ринку японська модель продається в п’яти модифікаціях, пише Wheel News. Примітно, що подешевшала саме базова версія. У ній автомобіль укомплектований повністю світлодіодною оптикою і 17-дюймовими дисками. У кабіні встановлено 7-дюймову віртуальну “приборку”, мультимедіа з 12,3-дюймовим тачпадом, кондиціонер і спортивні передні крісла з тканинним оздобленням. У список систем безпеки входять виявлення дорожніх знаків, попередження про ненавмисний виїзд зі смуги, задні паркувальні датчики, допомога під час старту під нахилом та інші опції.

Кросовер приводиться в рух за допомогою 1,0-літрового бензинового двигуна, який розвиває 114 к.с. потужності за 200 Н*м крутного моменту. Він поєднується з 6-ступінчастою механічною КПП і передньопривідною трансмісією. До “сотні” автомобіль розганяється за 10,7 сек, витрачаючи на кожні 100 км шляху 5,8 літра пального. Його максимальна швидкість досягає 180 км/год. З урахуванням чинної пропозиції вартість паркетника тепер стартує з позначки 20 517 євро.