Компанія Hyundai нещодавно представила новий компактний кросовер Inster, який на батьківщині продаватиметься як Casper Electric. Наразі виробник почав приймати попередні заявки на дану модель у Південній Кореї, завдяки чому стало відомо, у скільки вона оцінена. Новий Hyundai Inster 2025 року на батьківщині коштує від 20 000 доларів у перерахунку за курсом, пише Wheel News.

Зазначимо, що в цій ціні враховано додаткові знижки. Без них ціна на автомобіль підвищується до 24,5 тисячі доларів. Тобто електричний Casper виявився дорожчим за звичайний більш ніж у 2 рази. Автомобіль запропонований у трьох виконаннях. 2 версії розраховані на експлуатацію в місті, а крос-модифікація орієнтована на любителів подорожувати пересіченою місцевістю.

Корейська новинка комплектується 10,25-дюймовою цифровою панеллю приладів і сенсорним екраном. Разом із нею пропонуються адаптивний круїз-контроль, який взаємодіє з навігацією, камерами кругового огляду, функцією попередження зіткнень та іншими опціями. На додачу до цього передбачаються режим управління однією педаллю, електронне гальмо стоянки та бездротова зарядка.

Корейська модель комплектується електродвигуном, що видає до 95 к.с. і 147 Н*м. Опціонально потужність вбудованого мотора зростає до 113 к.с. На вибір доступні 2 акумулятори, що забезпечують запас ходу в 300 і 355 кілометрів.