Китайські ЗМІ опублікували технічні характеристики оновленого седана BYD Han 2025 року. Ця модель, що є конкурентом Toyota Camry (у них схожі габарити і оснащення), вийде з останньою версією фірмової гібридної установки, яка забезпечує великий запас ходу. Однак поки точна дата старту продажів китайської новинки офіційно не озвучена, пише Wheel News.

Згідно з опублікованою інформацією, Han вийде на ринок з 1,5-літровим турбованим двигуном власної розробки BYD. Його максимальна потужність становить 156 к.с. Разом із ним поєднується один електромотор, що видає до 272 к.с. Тепловий ККД у турбомотора становить 46,06%, що є одним із найкращих показників на світовому ринку. Заявлена витрата палива у новинки становить лише 2,9 літра. А запас ходу у седана може перевищити 2000 кілометрів.

Довжина нового Han становить 4975 мм, ширина – 1910 мм, висота – 1495 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2920 мм. Крім нового силового агрегату седан отримав лідар. Тобто він став більш автономним, ніж його попередник. При цьому зміни в дизайні мають радше точковий характер.

Ціну на китайську новинку поки що не озвучено. Попередник зараз продається за мінімальні 169,8 тисячі юанів, або близько 600 000 грн у перерахунку за курсом. Новинка, ймовірно, буде помітно дорожчою, оскільки у неї більш технологічне обладнання.