У Китаї скоро відкриються продажі нового Geely Geome Xingyuan 2025 року. Місцевий Мінпром розсекретив дані про цю модель. Зазвичай така інформація публікується за 2-4 місяці до старту продажів нових автомобілів. Ціни Geome Xingyuan поки що не оголошено, але так, як ця модель стане прямим конкурентом BYD Dolphin, то за неї запросять менше 300 000 грн у перерахунку за курсом, пише Wheel News.

Китайська новинка оформлена в стилі, характерному для подібних автомобілів. Вона вирізняється об’ємним кузовом з округленими деталями, злегка нахиленим капотом і овальними фарами головного світла, що витягнулися вздовж колісних крил. Спереду у новинки відсутня решітка радіатора, але бампер доповнюється вузькими бічними і довгим центральним повітрозабірниками. Позаду розташовуються 2 роздільних ліхтаря і компактне скління.

Остання обставина побічно вказує на те, що Geome Xingyuan отримає багато водійських помічників і камери кругового огляду. Цей автомобіль призначається для експлуатації в місті. Тому поганий огляд позаду має бути компенсований вбудованим обладнанням.

Довжина новинки становить 4135 мм, ширина – 1805 мм, висота – 1570 мм. Розмір колісної бази сягає 2650 мм. У рух автомобіль приводиться за рахунок 79-сильного електромотора. Опціонально потужність вбудованого агрегату зростає до 116 к.с. Запас ходу у хетчбека поки не оголошено.