Пройшло близько трьох років з того часу, як компанія Skoda представила на індійському ринку кросовер Kushaq. Це означає, що автомобіль настав час модернізувати. Чеський бренд доклав усіх зусиль, щоб підтримувати паркетник в актуальному стані завдяки новим функціям та спеціальним випускам. Однак у серпні наступного року має дебютувати оновлений Skoda Kushaq 2025, пише Wheel News.

За повідомленнями індійських ЗМІ, при рестайлінгу паркетника виробник застосує тему підключеного освітлення як передніх фар, так задніх ліхтарів. Можливо, це вимагатиме серйозної модернізації оптики. Фари, як очікується, будуть об’єднані з ґратами радіатора, які збільшаться у розмірах. Задні ліхтарі можуть бути виконані в стилі останнього Kodiaq, створюючи особливий образ. Також автомобілю дістанеться новий оливково-зелений відтінок кузова. Інші оновлення можуть включати перероблені бампери і комплект легкосплавних дисків.

Поки що точних відомостей про косметичні зміни інтер’єру немає. Швидше за все, виробник запропонує нові кольори обробки, а в оснащення буде включено пакет ADAS. До речі, Kushaq і зараз непогано укомплектований. Він отримав 6 подушок безпеки, цифрову «приборку» та вентильовані крісла.

А ось моторна лінійка має зберегтися. Зараз вона включає двигуни TSI об’ємом 1,0 літра потужністю 115 к.с. при 178 Н*м крутного моменту і на 1,5 літра з віддачею 150 к.с. при 250 Нм тяги. Перший поєднується з 6-ступінчастим «автоматом», а другий – з 7-діапазонною роботизованою КПП.