Електричний кросовер Nissan Ariya є популярною недорогою моделлю, яка має багато покупців навіть в Україні. У японській компанії зробили цю модель потужнішою, швидшою і у всіх сенсах крутішою за допомогою підрозділу Nismo. Нову машину готові відправити у продаж.

Про це стало відомо Autocar, інформує OBOZ.ua. Ба більше, в Європі теж стартують продажі Nissan Ariya Nismo разом із перезапуском спортивного суббренду. Новий електрокарос раніше продемонстрували на офіційних фото, а прем’єра відбулася у рамках автошоу у Токіо.

Технічно новий електричний кросовер Nissan Ariya Nismo 2025 модельного року зберіг платформу стандартної моделі, але отримав допрацьований кузов із модернізованими бамперами та двома спойлерами ззаду.

Як основу використали електрокар Nissan Ariya в топовому повноприводному виконанні. Однак модифікація Nismo стала потужнішою, покупцям запропонують два варіанти на 362 та 429 сил.

Очікувалося, що серед потенційних суперників виявиться 576-сильний Kia EV6 GT. Однак, як бачимо, японська модель виявилася не такою потужною. Але в Nismo сказали, що продовжать роботу і над іншими електрокарами Nissan.