Німецька компанія випустила оновлений кросовер Volkswagen Taigo 2025 року. Автомобіль зберіг компактний купеподібний кузов, який практично не зазнав змін. Здебільшого виробник зосередився на комплектаціях, прибравши одну і додавши 2 нові. Ціни на німецьку модель стартують з позначки в 25 090 євро, а найдорожча версія коштує 34 030 євро, пише Wheel News.

Кросовер стандартно комплектується літровим турбодвигуном, максимальна віддача якого залежно від версії досягає 95 або 115 к.с.. З першим мотором пропонується тільки 5-ступінчаста «механіка». З другою версією базового агрегату доступні 6-діапазонна механічна або 7-швидкісна роботизована КПП. У топовій модифікації з’являється турбодвигун об’ємом 1,5 літра, що розвиває до 150 к.с. З ним доступний тільки «робот».

Після перегляду комплектацій базову версію оснастили світлодіодними ДХВ, мультифункціональним кермом, кондиціонером, адаптивним круїзом з обмежувачем швидкості, індикаторами контролю тиску в колесах, шістьма подушками безпеки, автоматичною головною оптикою, сенсорним екраном та іншими опціями.

Taigo в наступних виконаннях отримує внутрішнє дзеркало з автозатемненням, безключовий запуск, задню камеру, колісні диски на 17 або 18 дюймів, LED підсвічування салону, кілька пактроніків, датчик дощу, двозонний клімат і протитуманні фари.