Автомобільний ринок поповнився ексклюзивним VW Tiguan, який отримав приставку Wolfsburg Edition у назві. Ця модель стане останньою для існуючого покоління цього авто. Про це пише mauto.

Дану лімітовану версію можна відразу впізнати по унікальним 18-дюймовим дискам з оригінальним двоколірним дизайном, багатому хромованому оздобленню, чорному обрамленні вікон та значках Wolfsburg. VW Tiguan Wolfsburg Edition буде доступний у чотирьох варіантах кольору кузова: Atlantic Blue, Deep Black Pearl, Platinum Grey та Pure White. Виробник заявляє, що це авто з “унікальними деталями дизайну та змістом”.

Інтер’єр оновленого кросовера приваблює свіжими акцентами. Нововведеннями стали 30-кольорова фонова підсвітка, освітлення порогів та ексклюзивні декоративні елементи. Салон прикрашений шкірою кольору Titan Black, яка гармонійно поєднується з контрастним рядком Snap Orange. Volkswagen наголошує, що цей вибір кольору є вшануванням популярного відтінку Habanero Orange, який був представлений у другому поколінні Tiguan.

Volkswagen Tiguan Wolfsburg Edition оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим мотором на 184 к.с. та 299 Нм крутного моменту. Двигун працює в тандемі з 8-ступінчастою автоматичною КПП.