Ціна на Hyundai Ioniq 5 2025 року випуску зросте після майбутнього “фейсліфтингу” – планується встановити більш ємну батарею і нові функції – згідно з дилерським бюлетенем, незважаючи на те, що конкуренти знижують ціни.

Tesla знизила ціну на найдешевшу Model Y на $9500 за шість місяців, а MG, BYD і Renault зробили свої електромобілі дешевшими, оскільки зростання продажів електромобілів сповільнилося.

Hyundai піде у протилежному напрямку з останнім Ioniq 5 – фейсліфтингом для модельного року 2025 (MY25), який прибуває зараз – з підвищенням цін на $2300 на всі оновлені моделі, як повідомили дилери, пише AutoNews.

Оновлення супроводжується новим обладнанням та більш ємними акумуляторними батареями, що забезпечують велику дальність поїздки, але аналогічне оновлення у Великій Британії призвело до зниження ціни приблизно на $2000, якщо порівнювати еквівалентні варіанти.

“Ми повинні переконатися, що люди бачать у нас пропозицію, де ми впевнені в цінності нашого автомобіля… і, коли це необхідно, у певні періоди часу робити агресивні пропозиції у роздрібній торгівлі”, – сказав головний операційний директор Hyundai Motor Company Джон Кетт.