У Китаї надійшов у продаж оновлений сімейний мінівен Geely Jiaji. Новинка отримала практичний інтер’єр та багате оснащення. Про це розповіли на сайті CarNewsChina, інформує видання novyny.pro.

Geely Jiaji випускається з 2019 року. Це перший сімейний мінівен в історії автовиробника. Jiaji розділяє платформу CV із кросовером Volvo XC40. Мінівен продається на кількох ринках світу з різними назвами.

Дизайн

Спереду Geely Jiaji розташовані світлодіодні фари та широка решітка радіатора. На бампері є великий повітрозабірник. Позаду розміщені вузькі ліхтарі, які об’єднані в один блок. Також можна побачити компактний спойлер.

Габарити Geely Jiaji:

  • довжина – 4826 мм;
  • ширина – 1909 мм;
  • висота – 1695 мм;
  • колісна база – 2805 мм.

Оновлена ​​модель пропонується з двома новими кольорами кузова – Sky Blue та Moonlight White. На вибір доступні 17- або 18-дюймові легкосплавні колісні диски.

Автомобіль отримав традиційні ручки дверей та хромовані рейлінги на даху. Також за доплату доступний панорамний люк.

Інтер’єр та оснащення

В інтер’єрі розташовані 10,25-дюймова цифрова панель приладів та 12,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Крім цього оновлена ​​модель отримала два нові варіанти обробки – Ultramarine Blue та Thrush Brown.

До списку оснащення входять безключовий доступ, Wi-FI, 4G, голосовий помічник зі штучним інтелектом, аудіосистема з 6 динаміками та круїз-контроль. В інтер’єрі є 54 місця для зберігання речей.

Передбачено 6 підсклянників та 10 гачків. Є й 9 відсіків для зберігання смартфонів. На вибір доступні модифікації на шість або сім посадкових місць.

Об’єм багажника становить 513 літрів. Вантажний простір можна збільшити, якщо скласти третій та другий ряди сидінь.

Характеристики та вартість

Geely Jiaji оснащений 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 178 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Середня витрата пального у змішаному циклі становить 6,9 літра на 100 км. Максимальна швидкість обмежена на позначці 190 км/год.

Новинка вже доступна для замовлення у Китаї. Вартість мінівена становить від 109 700 до 119 700 юанів (від 15 000 до 16 500 доларів).