У Південній Кореї дебютував оновлений кросовер Kia Seltos 2025 року. Зовсім скоро він потрапить на ринки інших країн. Автомобіль, згідно з опублікованим описом, зовні не змінився. Також виробник не став переробляти салон. Натомість Kia зосередилася над оновленням обладнання, що має підвищити зручність управління Seltos на міських вулицях.

Корейська модель тепер за умовчанням оснащується передніми та задніми датчиками паркування. Тобто виробник переробив автомобіль відповідно до запитів споживачів. Одночасно з цим корейська компанія переглянула оснащення середніх комплектацій, додавши їм кілька опцій, які раніше були доступні лише в топових версіях, пише Wheel News.

До них відносяться повторювачі покажчиків поворотів, вбудовані у бічні дзеркала. У середніх комплектаціях з’явилися підігрів сидінь першого ряду та система попередження зіткнень під час виїзду з паркування. Крім того, кросовер поповнився хромованим молдингом, електроприводом пасажирського крісла та бездротовою зарядкою. А в топових версіях тепер використовується шкіряне оздоблення сидінь різного відтінку.

Під капотом у кросовера встановлюються ті ж 2-літровий «атмосферник» або 1,6-літровий турбомотор. У наступному році Seltos очікує зміна поколінь, в рамках якої він отримає гібридну установку та частково перероблений кузов.