Hyundai завершує випробування оновленої версії свого популярного кросовера Alcazar. Цей автомобіль, вперше представлений у 2021 році, готується до першого оновлення у своєму життєвому циклі, запланованого на осінь цього року.

Незадовго до прем’єри, прототип кросовера, що є 7-місною версією відомого Hyundai Creta, був помічений на дорогах Індії з мінімумом камуфляжу, пише UaMotors.

Останні шпигунські фотографії демонструють невеликі зміни в дизайні моделі, зокрема нову решітку радіатора, бампер, комбінацію фар, денних ходових вогнів (ДХО), легкосплавні колісні диски та задні ліхтарі. Крім того, з’являться нові варіанти кольорів кузова, включаючи темно-бордовий.

Інтер’єр оновленого кросовера, як і у попередній модифікації, наслідуватиме рішення оригінальної Creta. Трирядний SUV отримає подвійний дисплей мультимедійної системи та цифрової панелі приладів, об’єднаних під одним склом. Серед обладнання також будуть вентильовані сидіння, панорамний люк у даху, двозонний клімат-контроль та багато іншого.