Чеський автовиробник оприлюднив нові фото перспективного електричного кросовера Elroq. Показ закамуфльованої новинки відбувся у рамках продовження партнерства Skoda Auto та “Тур де Франс”, і це партнерство було продовжено до 2028 року. Наразі бренд є партнером 20 найкращих велосипедних подій, включаючи Tour de France Femmes avec Zwift з 2022 року, пише AutoGeek.

“Я пишаюсь тим, що Škoda Auto є незмінним головним партнером Тур де Франс 21-й рік поспіль, а також хочу привітати всіх спортсменів, які виклались на повну, подолавши майже 3500 кілометрів. Ми щасливі підтримувати команди нашим автопарком і бути частиною церемоній нагородження”, – зазначив Клаус Зеллмер, генеральний директор компанії.

Як багаторічний офіційний основний партнер, Škoda Auto надала команді організаторів 205 автомобілів Škoda, включно з «червоними автомобілями», повністю електричним Enyaq і новим гібридом Superb Combi, які використав директор перегонів Крістіан Прюд, аби очолити пелотон. Для останнього етапу Škoda приготувала сюрприз — закамуфльований Elroq: таким чином, остання електрична модель бренду дебютувала на публічних заходах. Новий компактний позашляховик зі своїм вишуканим зовнішнім виглядом є першою моделлю Škoda, яка використовує Modern Solid (нову мову дизайну бренду).

Автомобіль, який приєднався до гонщиків на фінальному етапі, був закамуфльований, оскільки його офіційний дебют відбудеться не раніше цієї осені. Поки лише кілька журналістів мали змогу побачити та випробувати нову модель під час перших медіа-тест-драйвів.