Пікап Isuzu D-Max отримав екстремальну версію Mudmaster. Авто підготували до екстремального бездоріжжя. Про це повідомляється на офіційному сайті японського виробника, пише «Фокус».

Назва модифікації (Mudmaster перекладається, як «майстер бруду») підкреслює його здібності. Йому збільшили кліренс на 45 мм (до 265 мм)та встановили 20-дюймові стальні диски із позашляховими шинами Toyo, а днище закрили додатковими металічними пластинами.

Крім того, встановили лебідку, посилені підніжки та шноркель для подолання водних перешкод. За доплату пропонують кунг у кузов та додаткову оптику.

Салон Isuzu D-Max Mudmaster не змінився. Силовий агрегат також не доопрацьовували: пікап оснащений стандартний 1,9-літровий турбодизель на 164 к. с. і 500 Н∙м.

Розгін до 100 км/год займає 12,7 с із 6-ступінчастою механічною КПП і 13 с – із 6-ступінчастим автоматом. Повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуваннями диференціалів.

Новий Isuzu D-Max Mudmaster уже вийшов на ринок Великої Британії. Ціна пікапа стартує з 36 495 фунтів стерлінгів ($47 100).