На майданчику eBay виставили на продаж розкішне купе американське Mercury Montclair. Автомобіль 1957 року випуску наїздив за свою історію лише 16 000 км. А все тому, що його на 62 роки замкнули у сараї, пише «Автоцентр».

Назвати пропонований екземпляр Montclair «капсулою часу» складно, адже він знаходиться не в ідеальному стані. На кузові купе є іржа, хромовані елементи потьмяніли, а лакофарбове покриття подекуди відшарувалося. А все тому, що власник не проводив належного обслуговування цього Mercury, хоч і не їздив на ньому.

Видання Autoevolution заявляє, що експлуатували автомобіль лише 5 років. Поїздки були короткі і міськими дорогами. Купе жодного разу не було в ремонті і знаходиться в повністю оригінальному стані, що додає йому цінності. Наголошується, що новому власнику доведеться провести ремонт двигуна, оскільки він не заводиться.

Знімки салону купе не показали. Інформації про його стан також немає. Ймовірно, йому теж знадобиться перетяжка чи глибока хімчистка. Власник не став ставити на раритетну модель надхмарний цінник і готовий віддати його за символічні 15 тисяч доларів.