Кросовер Hyundai Casper 2024 – це найдешевший представник класу SUV, який випускає корейська компанія. Автомобіль відрізняється ультракомпактними розмірами та пропонує порівняно просте оснащення. Однак, як виявилося, Hyundai має намір суттєво підвищити ціни на цю модель. На це вказує серія “шпигунських” знімків, пише Wheel News.

У Мережі з’явилися перші зображення Casper, розроблені заводським підрозділом Hyundai, який займається виробництвом спортивних автомобілів. На це вказують характерний колір кузова і контрастні вставки, що прикрашають інтер’єр. Спочатку передбачалося, що цей кросовер створила не Hyundai, а власник, який перефарбував автомобіль. Однак деякі деталі екстер’єру, а також характер виконання прямо вказують на те, що створенням такої версії Casper займалася корейська компанія. Аналогічні елементи використовують на інших моделях Hyundai N Performance.
На користь цього припущення свідчать і деякі особливості інтер’єру.

Усередині з’явилися нові цифрова панель приладів та двоспицеве ​​кермо, які Hyundai використовує на інших моделях серії N.

Водночас ймовірність появи такого Casper вкрай мала. Це обумовлено компактними розмірами автомобіля, які заважають установці двигуна об’ємом більш ніж 1 літр. З іншого боку, не виключено, що і двигун Casper піддався доробкам.