Японська компанія Mitsubishi вирішила змінити позиціонування свого гібридного позашляховика Eclipse Cross PHEV, істотно знизивши ціну на нього. Пряма знижка склала 12500 євро, а з урахуванням субсидій за програмою Plan MOVES III з утилізацією (5000 євро) загальна знижка досягає 17500 євро. Після застосування всіх знижок Eclipse Cross PHEV у комплектації Motion пропонується у Європі за ціною від 27 200 євро, повідомляє PortalTele.

З початку року продаж автомобілів Mitsubishi в Європі зріс на 45%, при цьому компанія сподівається, що знижка дозволить підтримувати поточний темп зростання. Лінійка Mitsubishi на європейському ринку включає бензинову модель сегмента A (Space Star), два гібриди сегмента B (Colt та ASX, похідні від Renault Clio та Captur) та Eclipse Cross PHEV, що виступає у сегменті C.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV пропонує запас ходу до 45 км в електричному режимі за циклом WLTP. Гібридна система побудована на базі 2,4-літрового чотирициліндрового бензинового двигуна, двох електричних моторів та акумулятора ємністю 13.8 кВт•год. Сумарна потужність силової установки складає 188 л. Кросовер оснащений постійним повним приводом Super AWC.