Нове покоління Toyota Corolla з’явиться на ринку у 2026 році з численними покращеннями, зокрема гібридною версією, яка матиме запас ходу 2100 км на одному баку. Це дозволить моделі конкурувати з китайськими автомобілями, які вже пропонують подібний запас ходу, пише MMR.

За даними Best Car, нова Toyota Corolla матиме оновлений дизайн з низькою посадкою для покращення аеродинаміки та зменшення витрати палива. Дизайн буде натхненний поточною моделлю Prius, з тонкою решіткою радіатора та більшими повітрозабірниками на бампері.

Модель отримає 1,5-літровий атмосферний двигун потужністю 130 к.с., який стане основою для гібридних версій. Також буде доступна турбована версія потужністю 180 к.с., що замінить поточний 2,5-літровий атмосферний двигун, який використовується у гібридних моделях, таких як RAV4.

Corolla вперше буде пропонуватися з гібридом, що підключається (PHEV), використовуючи технології від Prius Prime. Цей варіант дозволить моделі конкурувати з гібридними моделями BYD, які вже проїжджають понад 2000 км на одному баку.

Toyota також розробляє новий 2,0-літровий турбодвигун, що замінить поточний 2,4-літровий. Новий 1,5-літровий турбодвигун обіцяє бути на 30% ефективнішим, ніж поточний 2,5-літровий атмосферний двигун.