У Китаї презентували гібридний седан Geely Galaxy L6 Creative Edition. Новинка отримала багате оснащення та бюджетний цінник.

Про це розповіли на сайті CarNewsChina, інформує видання novyny.pro.

Суббренд Geely Galaxy був заснований у 2023 році. У цю лінійку входять лише моделі середнього та високого класів з передовими технологіями.

Дизайн

Попереду Geely Galaxy L6 розташовані вузькі трикутні фари, між якими є тонка світлодіодна смуга. На бампері є широкий повітрозабірник та додаткова світлотехніка. Позаду розміщені незвичайні вузькі ліхтарі, які об’єднані в один блок. Також можна побачити компактний дифузор.

Габарити Geely Galaxy L6:

  • довжина – 4782 мм;
  • ширина – 1875 мм;
  • висота – 1489 мм;
  • колісна база – 2752 мм.

Версія Creative Edition відрізняється унікальним рожевим кольором кузова. Зовнішній вигляд доповнюють 18-дюймові легкосплавні колісні диски. Модель отримала обтічний кузов. Коефіцієнт лобового опору становить 0,26.

Інтер’єр та оснащення

В інтер’єрі розташовані 10,25-дюймова цифрова панель приладів та 13,2-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Також є кермо з плоским дном. Інтер’єр виконаний у сірій колірній гамі. На центральній консолі з’явилося оздоблення із замші.

До списку оснащення входять круїз-контроль, відеореєстратор, голосовий помічник, караоке та система моніторингу якості повітря. Сидіння отримали функції масажу, вентиляції та підігріву.

Крім цього є контурне підсвічування інтер’єру, яке змінюється залежно від того, що робить водій. Також новинка отримала електричні двері багажника та панорамний люк.

Характеристики та вартість

Geely Galaxy L6 оснащений гібридною установкою з 1,5-літровим турбованим двигуном потужністю 161 к.с. та 143-сильним електромотором. Вона працює у парі з 3-ступінчастою трансмісією. Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,3 секунди.

На авто встановлена акумуляторна батарея місткістю 18,74 кВт·год. Запас ходу у змішаному режимі становить 1370 км, а на електротязі седан може проїхати до 125 км.

Geely Galaxy L6 Creative Edition вже доступний для попереднього замовлення у Китаї. Вартість новинки складає 129 800 юанів (17 900 доларів).