Компанія Volkswagen завершила підготовку до виходу на ринок оновленого кросовера Tharu XR. Ця модель багато в чому схожа на більший Tiguan L Pro, який дебютував раніше в Китаї. Новий Volkswagen Tharu XR 2025 представлять на автосалоні в Ченду, який відкриється 30 серпня. При цьому вже зараз відомо деякі подробиці про німецьку модель, пише Wheel News.

Його довжина становить 4458 мм, ширина – 1841 мм, висота – 1632 мм. Заявлений розмір колісної бази дорівнює 2680 мм. Тобто за порівняно компактних розмірів німецька новинка запропонує просторий салон. Під капотом у кросовера розмістять 1,5-літровий двигун, який буде представлений в «атмосферному» та турбованому виконанні. У першому випадку максимальна віддача досягає 110 л. Ймовірно, що з базовим двигуном запропонують механічну КПП. Повний привід кросовер не отримає.

Представлена ​​модель оснащується тонкою головною оптикою, з’єднаною між собою довгою, але вузькою решіткою радіатора. Під нею розміщується великий повітрозабірник, що займає практично всю площу переднього бампера. Ззаду у кросовера передбачається наскрізна оптика.

Деталі салону, як і список доступних опцій, поки що не розкрито. Не виключено, що Tharu XR, як і Tiguan, отримає сенсорний екран. Але компактну новинку, можливо, не будуть оснащувати додатковим дисплеєм, який знаходиться навпроти пасажирського сидіння.