Компактний кросовер Jeep Renegade користується популярністю в багатьох країнах і є найдешевшим у лінійці легендарного бренду. До виходу на ринок підготували особливий покращений варіант, який показали на фото.

Деталі стали відомі Carscoops, пише OBOZ.ua. Компактний кросовер Jeep Renegade Willys Edition 2024 виконали з посиланням до оригінального військового позашляховика Jeep CJ Willys. Зовні кросовер відрізняється спеціальним кольором кузова, чорним дахом, особливими 17-дюймовими п’ятиспицевими легкосплавними дисками з покришками All-Terrain Plus Scorpion.

На кузові з’явилися наклейки. Машину збудували на базі позашляхової специфікації Jeep Renegade Trailhawk. Тут повний привод та 185-сильний двигун. Ціна Jeep Renegade Willys Edition – від 31 795 доларів.

Нещодавно дебютував оновлений кросовер Jeep Renegade 2024 року. Автомобіль отримав 10,25-дюймову цифрову панель приладів. До неї приєднався 10,1-дюймовий монітор інформаційно-розважальної системи, який став на 40% більшим.

Додали у п’ять разів більшу обчислювальну потужність для миттєвого відгуку сенсорних органів керування. З’явилося бездротове підключення Android Auto та Apple CarPlay. З дрібниць – нове кермо та додаткові роз’єми USB.