Українські майстри перетворили відомий автомобіль на військовий баггі. Техніку отримала одна з відомих бригад розвідки, що наразі воєю на найгарячішому напрямку.

Автомобіль створено за всіма параметрами баггі: невелика, повнопривідна, ремонтопридатна та здатна перевозити 500 – 800 кг. Баггі «Коник» з’явилась на базі «Ниви». В даному випадку бійцям передали екземпляр з порядковим номером «ОО2», а ще три подібні машини готуються до виходу у світ.

Для «Коника» кардинально змінили деякі елементи. Було повністю перебрані двигун та ходова з повною заміною запчастин. Встановлено трубчастий каркас безпеки по периметру та зверху. З’явився сталевий захист радіатора з стильною решіткою на всю ширину носової частини.

Для непередбачуваних ситуацій встановлено домкрат та силові бампери типу HighJack. Багажник обладнали еластичним кріпленням для спорядження.

Салон також отримав кардинальні зміни. Тут можна побачити легкознімні сидіння другого ряду та отвори для стоку води. Запуск двигуну відбувається зі стартеру у вигляді кнопки. В салоні є все необхідне для транспортування поранених, а також розетки.

Баггі «Коник» отримав грязьові шини та запаски, а дизайн та забарвлення відповідають нормам військового транспорту. У комплект також входить маскувальна сітка 4х6 м.