На європейському ринку серйозно подешевшав кросовер Hyundai Bayon 2024 року. До речі, це найдешевша модель корейської компанії на цьому континенті, яка відноситься до сегмента B-SUV. Цей кросовер відрізняється практичністю та ефективністю. До того ж він нещодавно був модернізований. А тепер автомобіль став дешевшим на 6353 євро, пише Wheel News.

Паркетник пропонується у дилерських центрах Європи у трьох варіантах виконання: Klass, Maxx та Tecno. Подешевшала саме стартова модифікація корейської моделі. У ній автомобіль «обутий» у 15-дюймові сталеві диски з обробкою та має світлодіодні денні ходові вогні. На даху встановлені рейлінги.

У кабіні кросовера розміщені 10,25-дюймова мультимедіа з підтримкою навігації, кондиціонер, мультикермо і крісло, що регулюється по висоті. Крім того, в оснащення автомобіля входять камера заднього виду, круїз-контроль, паркувальні датчики та інші помічники водія.

Корейська модель рухається за допомогою 1,2-літрового бензинового двигуна з чотирма циліндрами. Він генерує 79 л.с. потужності при 113 Н*м. У тандемі з агрегатом працюють 5-ступінчаста механічна КПП та передньопривідна трансмісія. Першу сотню автомобіль набирає за 14,2 секунди при максимальній швидкості 158 км/год. Середня витрата палива дорівнює 5,6 літрам на 100 км шляху.

З урахуванням дисконту цінник на паркетник тепер становить 17 102 євро.