У модельній лінійці Toyota все ще існує автомобіль під назвою Starlet, який доступний виключно на африканському ринку і є перелицьованою версією Suzuki Baleno.

Нещодавно до цього сімейства приєднався новий купе-кросовер, призначений для ринків Південної Азії та Близького Сходу, під назвою Starlet Cross. Цей автомобіль базується на моделі Suzuki Fronx, яка з’явилася на ринках країн, що розвиваються, кілька років тому, пише UaMotors.

Toyota Starlet Cross відрізняється від свого побратима, Suzuki Fronx, лише дизайном екстер’єру. Всередині та технічно це той самий автомобіль, за винятком деяких елементів оздоблення. Його вартість складає близько $16 000, що робить його найдешевшим SUV марки Toyota.

Кросовер оснащений 1,5-літровим бензиновим атмосферним двигуном, який також використовується в моделях Suzuki Ertiga, XL7 та Fronx. Цей двигун розвиває потужність 103 кінські сили та 138 Нм крутного моменту.

Поки що немає інформації про наявність м’яко-гібридної системи. Варіанти трансмісії включають як механічну коробку передач, так і 4-ступінчастий автомат, причому привід завжди передній.