Британські експерти назвали найкращі компактні кросовери 2024 року. На ці моделі варто звернути увагу.

Рейтинг опублікували на сайті Autocar, інформує видання novyny.pro.

Переваги компактних кросоверів

Кросовери поєднують у собі головні особливості позашляховиків та стандартних легкових авто. Вони мають підвищену прохідність, але відмінно підходять для повсякденних поїздок. Також кросовери часто пропонуються з повним приводом. Він може стати в пригоді на бездоріжжі.

Компактні кросовери багато в чому схожі на хетчбеки, але універсальніші. Ці моделі можуть упоратися з багатьма завданнями.

Найчастіше компактні кросовери оснащуються економними двигунами та мають низьку витрату пального. У цьому сегменті найчастіше пропонуються передньопривідні моделі й багатьом водіям цього достатньо.

Найкращі компактні кросовери 2024 року

У наш час такі моделі пропонує більшість автовиробників. Проте не всі ці моделі є вдалими. Експерти протестували десятки компактних кросоверів. Вони визначили моделі, які варто придбати у 2024 році.

До рейтингу увійшли 10 найкращих компактних кросоверів 2024 року. Ці моделі перевершують усіх своїх конкурентів.

ТОП-10 найкращих компактних кросоверів 2024 року:

  1. Volvo XC40;
  2. Mazda CX-5;
  3. Hyundai Tucson;
  4. Kia Sportage;
  5. Citroen C5 Aircross;
  6. Nissan Qashqai;
  7. Mercedes-Benz GLA;
  8. Audi Q3;
  9. BMW X1.

Volvo XC40 посів перше місце у рейтингу. Це компактний кросовер, який має безліч плюсів. XC40 пропонується з широким асортиментом силових установок на вибір. Ця модель має практичний інтер’єр та приємну керованість.

Mazda CX-5 розташувалася на другому місці у рейтингу. Це стильний кросовер з приємною керованістю. Ще одним плюсом CX-5 є практичний інтер’єр. Крім цього, модель пропонує комфортну підвіску.

Hyundai Tucson посів третє місце у рейтингу. Цей кросовер доступніший за багатьох своїх конкурентів. Tucson має стильний дизайн та низьку витрату пального. Також модель пропонує практичний інтер’єр.