Сьогодні у світі автомобільного ринку домінують кросовери. Однак, незважаючи на те, що цей сегмент автомобілів має безліч своїх переваг, є кілька вживаних моделей, які можуть запропонувати більше практичності та задоволення від водіння.

Якщо ви з якихось причин не хочете мати спарву з кросоверами, експерти видання SlashGear виділили виділили вісім авто, які впораються з поставленими завданнями не гірше них, пише «Твоя машина».

BMW 3 Series Touring (F31)

Свого часу BMW 3 Series Touring (F31) був одним із найпривабливіших і найпрактичніших автомобілів на ринку. Цей універсал пропонував просторий багажник об’ємом 368 літрів, повний привід xDrive і турбодизельні двигуни з потужністю до 280 Н-м.

Mercedes E-Class Wagon (W211)

W211 E-Class Wagon від Mercedes-Benz залишається класикою серед універсалів. Цей автомобіль, вироблений з 2003 по 2009 рік, пропонується з різними силовими агрегатами, включно з дизельними і бензиновими двигунами з повним приводом 4MATIC. Місткий багажник об’ємом 691 літр і задні сидіння, звернені назад, роблять його ідеальним вибором для сімей.

Toyota Sienna (XL30)

Мінівен Toyota Sienna третього покоління (2010-2020) залишається одним із найнадійніших сімейних автомобілів. Оснащений двигуном V6 об’ємом 3,5 літра і повним приводом, Sienna може вмістити до восьми пасажирів.

Porsche Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Sport Turismo – це люксовий універсал із потужними двигунами та вишуканим дизайном. З багажником об’ємом 518 літрів і задніми сидіннями, що перетворюють автомобіль на п’ятимісний, цей Porsche поєднує в собі практичність і продуктивність.

Volkswagen Golf R Estate

Volkswagen Golf R Estate пропонує поєднання спортивного характеру і практичності. Оснащений 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 315 к.с. і повним приводом, цей універсал також має багажник об’ємом 610 літрів.

Acura TSX

Acura TSX другого покоління (2009-2014) пропонує відмінний баланс між продуктивністю і комфортом. Цей компактний спортивний седан, заснований на європейській версії Honda Accord, доступний також у кузові універсал. Оснащений двигуном об’ємом 2,4 літра і механічною коробкою передач, TSX залишається надійним і приємним в управлінні автомобілем.

Volkswagen Golf Alltrack

Volkswagen Golf Alltrack – це універсал з елементами кросовера, що пропонує повний привід і підняту підвіску. Оснащений бензиновим двигуном об’ємом 1,8 літра і потужністю 170 к.с., Alltrack поєднує в собі практичність і зручність.

Volvo V50

Volvo V50 – це компактний універсал, відомий своєю безпекою та практичністю. Оснащений турбованим п’ятициліндровим двигуном об’ємом 2,5 літра та повним приводом, V50 залишається надійним автомобілем навіть за високих пробігів.