Неочікуваною стала подорож до однієї з шахт Швейцарії. Група людей наткнулась на цілу колекцію ретро-автомобілів, котрі були заховані далеко в печері, повідомляє Wheel News.

Група дослідників-урбаністів на черговій своїй експедиції по дослідженню покинутих міст, бункерів часів Другої світової війни та інших примарних об’єктів, зайшла в стару шахту. Там дослідники знімали відео для каналу Exploring the Unbeaten Path на YouTube. Під час прогулянки старою шахтою Швейцарії чоловіки натрапили на широкий тунель, де стояло гірничодобувне обладнання кінця 70-х років.

В кінці шахти експедитори натрапили на Volkswagen Bug та старий Golf. Загалом в шахті було виявлено п’ять різних моделей VW Beetle, а також VW Golf MK1 і MK2, VW Polos і навіть Passat. Але це лише частина з тих моделей, котрі там стояли.

Звісно, що на автомобілях видніються сліди часу, котрий вони провели в покинутому підземеллі. На одному з вікон автомобіля дослідники побачили наклейку, котра говорить про те, що автівка була зареєстрована для використання на дорогах у 2018 році.

Ймовірно, що ці автомобілі є частиною колекції химерного музею “Фольксвагенів” у Швейцарії. Повна його назва звучить як “Musée Volkswrecks”, де слово “Volkswrecks” складається з “Volkswagen” та “wreck”, що означає “аварія”. Тобто фактично це музей аварій.