У Києві в наслідок ДТП загинула капітан поліції Інна Ліфанова. Вона 9 років працювала у Деснянському районі, виконуючи обов’язки командира роти.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції, передає OBOZ.ua. Без люблячої матері залишилось двоє дітей.

«Важка втрата нашій у родині – внаслідок ДТП загинула інспекторка Києва, капітан поліції Інна Ліфанова. Це сталося, коли Інна їхала на денну зміну власним автомобілем та потрапила у ДТП. На жаль, від отриманих травм Інна загинула на місці. Смерть колеги – величезна втрата для всієї патрульної поліції України. Ця трагедія залишила без люблячої матері двох дітей», – повідомили в пресслужбі.

Як зазначили в патрульній поліції, за час служби Інна зарекомендувала себе, як завзятий та відповідальний працівник, яка не боялася труднощів у роботі та завжди допомагала та підтримувала своїх колег. Понад 9 років вона присвятила чергуванням на Деснянському районі Києва, виконувала обов’язки командира роти.

«На жаль, сьогоднішня поїздка на зміну стала останньою у її житті. Висловлюємо наші найглибші співчуття рідним та друзям Інни. Світла пам’ять тобі, Інно… Ти назавжди у наших серцях. Пам’ятаємо», – додали в поліції.