Експерти визначили лідерів серед компактних кросоверів 2024 року. Ці автомобілі вирізняються своєю практичністю та здебільшого доступною ціною, завдяки чому мають багато хороших відгуків серед автолюбителів. Вони є відмінним вибором у цьому класі автомобілів. Про це пише mauto.

Рейтинг переважно складається з доступних кросоверів від відомих брендів. До нього увійшло лише кілька преміальних машин. Список найкращих кросоверів було складено спеціалістами видання Autocar.

В наш час компактні авто стали новими фаворитами ринку, витісняючи хетчбеки, які колись користувались великою популярністю. Ці нові автомобілі вирізняються економічністю, практичністю, доступністю утримання, комфортом у щоденних поїздках та високою надійністю.

ТОП-10 найкращих кросоверів 2024 року:

  1. Dacia Duster;
  2. Volvo XC40;
  3. Mazda CX-5;
  4. Hyundai Tucson;
  5. Kia Sportage;
  6. Citroen C5 Aircross;
  7. Nissan Qashqai;
  8. Mercedes-Benz GLA;
  9. Audi Q3;
  10. BMW X1.

Кожен з цих транспортних засобів пропонується за привабливою вартістю, має зручний інтер’єр та достойне обладнання. Проте серед них є моделі, які заслуговують особливої уваги.

Так, лідером рейтингу став Dacia Duster. Третє покоління цього бюджетного кросовера вражає своїм стильним дизайном та доступною ціною, що робить його відмінним вибором.