Компанія Chery ще під час презентації концепту Jetour T2 2024 повідомила, що буде випущено кілька різних модифікацій цієї моделі. Поки що на ринку представлена ​​стандартна версія кросовера. Але незабаром у продаж надійде варіант із подовженим кузовом. Про це свідчить інформація, опублікована китайським Мінпромом, пише Wheel News.

Згідно з нею, довжина такого Jetour T2 становить 5034 мм, ширина – 2006 мм, висота – 1880 мм. Відстань між колісними осями сягає 2800 мм. Примітно, що розмір колісної бази не змінився. Тобто у подовженому Jetour T2 додали вільного простору у багажному відсіку. Зовнішність кросовера також не зазнала змін. Компанія Chery поки не дає коментарів щодо нової версії Jetour T2. Можливо, цей варіант кросовера запропонують із опціональним третім рядом сидінь.

В опублікованих документах зазначено, що під подовжений Jetour T2 не змінювали технічну частину. Під капотом нової версії кросовера розміщується той же 1,5-літровий двигун із турбонаддувом. Його максимальна потужність досягає 156 л. Він доповнюється 3-ступінчастою гібридною трансмісією. Заявлена ​​середня витрата палива дорівнює всього 1,25 літра.

Термін виходу 5-метрового Jetour T2 на ринок поки не озвучено.