Пішохідний міст через столичну Велику кільцеву дорогу перебуває в аварійному стані та поступово розвалюється на частини. Металоконструкції тут уже відійшли від бетону, а прольоти почали обсипатися.

«Втомлений» міст знаходиться неподалік від зупинки громадського транспорту «Лісорозсадник». Фото розсипаючогося мосту показали у Telegram-каналі «Київ оперативний», передає «Телеграф».

Пішохідний міст у районі столичної зупинки «Лісорозсадник» почав активно гнити і руйнуватися. На опублікованих у соцмережі фотографіях можна побачити, що металоконструкції мосту проіржавіли і навіть відійшли від бетонної основи.

Неозброєним оком видно, що міст справді перебуває в аварійному стані. Шматки бетону поступово відвалюються від конструкції та падають на проїжджу частину, а на пішохідній зоні видніються великі щілини.

Кияни побоюються, що незабаром міст може повністю обрушитися.

Городяни закликають столичну владу звернути увагу на цю проблему і не ігнорувати її, адже цим переходом щоденно користується велика кількість пішоходів, які наражають себе на реальну небезпеку.